Uw buurtwinkel met ruim assortiment

03 500 58 28

Geniet van een grote keuze verse belegde broodjes
Onze belegde broodjes zijn zo vers dat ze kraken in uw mond

In onze buurtwinkel bent u ook altijd welkom voor een gevarieerd aanbod vers brood van de warme bakker. Ook voor knapperige belegde broodjes in Deurne zit u ongetwijfeld goed bij ons. Lekker als lunch bij u thuis of op kantoor.

Ontdek ons aanbod belegde broodjes

Vers brood en vers beleg, wat wenst u nog meer? We hebben een zeer uitgebreid assortiment met alle soorten charcuterie en salades, zodat iedereen zeker zijn gading vindt. U kunt alles kiezen uit onze toonbank met charcuterie en kazen, eventueel aangevuld met knapperige rauwkost groentjes. U kunt onze belegde broodjes bestellen van openings- tot sluitingstijd. Wij leveren ook bij bedrijven en clubs. Neem hiervoor contact op met Saartje Nelen om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Voor leveringen vragen we wel te bestellen voor 10 uur.

Uitgebreid ontbijten met lekkere ontbijtkoeken

Naast ons vers brood bieden we ook heerlijke ontbijtkoeken aan. Zeker op zondag is een uitgebreid ontbijt met ontbijtkoeken een ideale start van de dag. Aangezien uw favoriete buurtwinkel elke zondag open is, zijn wij de place to be in Deurne voor al dat zoets.

Vleeswaren & Kaas

Groenten & Fruit

Brood & Ontbijtkoeken